Кредит до заплата без лице за контакт

кредити- заемиТърсите бърз кредит без лице за контакт!

Защо трябва да търсите заем, без да посочвате лица за контакт?

Повечето организации за финансиране, които предлагат заеми чрез Интернет, не искат телефони за контакт във въпросника в заявлението за кредит. Това е прерогатив на заемодателите, които предлагат парични заеми във физически офис, но има и изключения. Например, някои онлайн компании изискват от потребителя да попълни в полетата на въпросника лице за контакт. В последствие, при неизплащане на дълга, заемодателят се свързва с посоченото лице за контакт.

 

Лихва по бързи заеми без лице за контакт

Що се отнася до бързите заеми без лице за контакт, първото нещо, на което трябва да обърнем внимание, е лихвата. Лихвеният процент за онлайн заеми обикновено е по-висок от лихвения процент от банките. Изводът е, че ако имате нужда от пари по-спешно, трябва да сте готови да платите по-висока цена за тях.

Преди да кандидатствате за заем, препоръчваме да обърнете внимание на стойността на ГПР (Годишен процент на разходите), като тази стойност включва всички лихви и такси, начислени от финансовата институция. Общото правило е „колкото по-ниска е стойността на ГПР, толкова по-изгодна е офертата.“

 

Плюсове и минуси относно получаването на бърз кредит без лице за контакт

Можем да кажем, че бързият кредит без лице за контакт има както предимства, така и недостатъци в сравнение с банковия кредит. Най-големите предимства на онлайн заемите, предлагани от кредитните компании, са бързината и възможността за получаване на първия заем с 0% лихва. Бързите заеми са бързо решение за финансиране, което е винаги под ръка, особено в извънредни ситуации. Ако имате нужда спешно от пари, има голяма вероятност фирмата да ви даде тези пари много по-бързо от банка. Сред недостатъците е, че ГПР на небанковите кредити е малко по-висок. Друг недостатък е свързан с факта, че когато едно лице има сериозно влошена кредитна история, то някои фирми може да му откажат кредит.

 

 

Кредит до заплата без лице за контакт
Към началото