Фирмени кредити без обезпечение

Интересувате ли се от бизнес кредити без обезпечение?

заплата без лихваМоже би значителен брой от хората в България се питат могат ли да се получат заеми от юридически лица без обезпечение? Заемите за юридически лица не налагат никакви други условия освен тези за физическите лица, поне за краткосрочно кредитиране. Това означава, че и двете категории кредитоискатели могат да получат заеми с по-ниска стойност, без да е необходимо да предоставят гаранция.

Но, както в случая с ипотечния или заемът за недвижими имоти за физически лица, когато говорим за ипотека за юридически лица или друг вид заем със срок над 60 месеца, предоставянето на обезпечение е задължително условие за получаване на парите от заема.

Ако имате нужда от заем за юридически лица за вашия бизнес, важно е да имате ясна представа за финансовата ситуация, за да го получите бързо. Пазарът е много богат на оферти за заеми за юридически лица и в този смисъл има много банкови институции (но и небанкови), които предлагат пари на заем на компаниите.

Малките фирми ще разполагат с микрокредити и заеми, достъпни за малки и средни предприятия, докато големите компании и корпорациите ще се възползват от обезпечени заеми и заеми, свързани с оборота им. Важното е да намерите най-подходящата оферта, която ви предлага максимален брой дългосрочни ползи!

По отношение на лихвата, юридическо лице ще изплаща по-малък лихвен процент и за него кредитите ще са малко по-достъпни, предвид факта, че има по-висока икономическа сила от физическото лице. Трябва да се отбележи, че при физическото лице начинът за изплащане на заетите пари е ежемесечен, докато една компания може да избере плащане на тримесечие или дори на половин година. Ето защо, когато искате да намерите най-подходящата оферта за получаване на заем, се препоръчва да изберете кредитна институция и конкретен продукт, въз основа на сумата, която може да бъде кредитирана, продължителността на периода на погасяване и размера на лихвения процент.

 

 

Фирмени кредити без обезпечение
Към началото