Кредитни карти online без доказване на доход

Съшествуват ли кредитни карти online без доказване на доход?

Какво е кредитна карта?

Кредити и заеми онлайнВашата кредитна карта влияе върху вашата кредитна история в положителен план. Ако знаете, че ще теглите заем за инвестиция, препоръчително е да запазите поне 20% от сумата, заета на картата. Трябва също така да платите минималното плащане, тъй като това се счита за ставка. Ако искате да подобрите резултата си в ЦКР, плащайте повече от минималното плащане всеки месец и се опитвайте да използвате тази карта все по-малко. Предсрочното изплащане на заетата сума не се извършва с допълнителни разходи и тези пари се предоставят на вас. Това е като да зареждате дебитната си карта. Не затваряйте картата, след като възстановите пълната сума. Текущите заеми влияят положително на вашия кредитен статус в Регистъра. Дори да имате няколко кредитни карти, трябва да ги държите отворени колкото е възможно повече.

Кредитна карта от банка или от фирма?

За да кандидатствате за кредитна карта, трябва да се свържете с институцията, която предоставя такива услуги. И ако не искате да пътувате много, можете да изберете  кредитна карта от небанково дружество. Има фирми, които имат добри оферти. В допълнение към факта, че това не ви задължава да имате трудов договор за неопределен период и приема договори за сътрудничество или договори за авторски права, предоставената сума е по-висока и в повечето случаи лихвата е по-ниска. Също така, банкирането с кредитни карти може да се използва при търговци на дребно с нулева лихва. Всичко това ще ви покаже онлайн калкулатора на кредити. Независимо от това колко висока е максималната предлагана сума, винаги трябва да оставяте резерв за спешни случаи.

Кредитна карта или заем?

Кредитните карти са по-практична алтернатива на заемите. Винаги ви предоставят парична сума, която можете да използвате по всяко време и навсякъде. Но в допълнение към мобилността, тези карти имат и забележително предимство. Те ви осигуряват резервен фонд, в случай че нещо се случи и с тях вие ще имате под ръка малко пари, когато пазарувате. Освен това, като се има предвид, че възстановената сума е достъпна за вас, винаги ще имате този спасителен пояс.

В България вече се предлага кредитна карта без трудов договор. Тя се отпуска от няколко банкови и небанкови институции. Пример за кредитни карти за безработни от финансови организации е Бяла карта.

Може да сравните офертите за кредитните карти без доказване на доходи и изпратите заявлението си онлайн. За достъп до кредитна карта от банка ще трябва да докажете, че имате трудов договор и официален фиксиран доход. Има обаче компании, които може да ви разрешат да получите кредитна карта без официален документ, доказващ определен стаж на последната ви позиция. Такива фирми одобряват дори клиенти с доходи като обезщетение, наеми, пенсии, майчинство, издръжка, дивиденти или патенти. Сравнете офертите за кредити и кредитни карти при нас и кандидатствайте безплатно онлайн от нашия уебсайт с бутона Заяви.

Кредитни карти online без доказване на доход
Към началото