Коя банка отпуска най-лесно кредити

Коя банка отпуска най-лесно кредити и къде дават най-лесно кредити?

заплата без лихваНебанковите институции заемат все по-голям пазарен дял на пазара на кредити, като се възползват от бавните банкови процедури, свързани с документи и формуляри. Фирмите  работят в посока на своето усъвършенстване, за да направят процедурите още по-лесни, да увеличат броя на клиентите и да могат да отпускат възможно най-много кредити за възможно най-кратко време. Това всъщност е причината хората често да избират бърз кредит без гаранти, без обезпечение и без документи.

Кои банки дават най-лесно кредит

След първото ви посещение в банка за кандидатстване за финансиране, ще бъдете шокирани от броя на документите, които са ви поискали, някои от които дори не сте знаели, че съществуват. Повечето от продуктите, промотирани в офертите на банките като лесни кредити от банки всъщност изискват гаранции за недвижими имоти и често документите за имотните дела са непълни или погрешни. За всеки документ, който сте загубили, ви е необходим дубликат… Нищо чудно, че повечето хора избират вместо банки отпускащи лесно кредити, кредитни компании.

Фирми отпускащи лесно бързи кредити

Условията за допустимост до небанков заем са максимално улеснени. Всичко, от което се нуждаете, е валиден документ за самоличност, да имате пълнолетие и да сте български гражданин. Може да кандидатствате за такъв заем, ако имате минимален доход всеки месец, независимо от източника. Разбира се, трябва да сте на 18 години, а някои фирми може да изискат да сте на поне 21-23. Възможно е някои компании да отхвърлят молбата ви за заем, ако сте твърде възрастни, но повечето от тях нямат условие за минимална възраст.

След като сте избрали фирма, уверете се, че отговаряте на необходимите условия и че имате под ръка лична карта, който е единствения документ, от който се нуждаете. Уебсайтът ни предоставя безплатно на потребителите списък с най-добрите фирми за лесни онлайн кредити.

Коя банка отпуска най-лесно кредити
Към началото