Видове ипотечни кредити

Като за начало е добре да сте запознати, какво точно означават заемите, които днес са известни с името ипотечни кредити. Най-общо казано те се от пускат от банки, като за залог се дава някой стар имот или заем за новопридобит имот, който веднага бива ипотекиран. Като цяло този дял на съвременните заеми е с най-голям срок на изплащане. Така Вие се обвързвате за доста дълго време с банковите институции и трябва да прецените преди това вашите възможности.

Основно днес съвременните ипотеки се делят на две групи, а именно, ако Вие трябва да предоставите доказан доход или ако това не е необходимо. Ако ще ипотекирате ваш имот, то не трябва да имате доказани доходи, но ако вашите ипотечни кредити ще са Ви необходими, за да купите вашия дом, то ще се наложи да предоставите необходимите документи, които са свързани с постоянния Ви личен доход на месец. Ако искате да намерите институция, където няма да се налага да губите много време, за да изтеглите мечтания бърз заем за жилище например, може да се насочите към Mini. Финансови структури от този тип предлагат и друг вид бързи кредити онлайн, ако искате да извършите например довършителни строителни работи на имота си, но не Ви достигат пари за тази цел. Днес този вид заеми са много разпространени, тъй като по време на строеж много често не достигат пари, защото винаги изниква нещо непредвидено. Основен фактор, който влияе при този вид заеми е големината на строителната фирма и дали всички документи по отпускането на търсените пари на заем ще са изрядни. Всъщност подобни бързи заеми са подходящи за ремонти не само на жилище, но и на офис -помещение, сумата, която може да получите е до 100 процента, от тази, която ще Ви е необходима за целта. Желаният от вас ипотечен заем се съобразява с доказаната от вас месечна сума доход.

Финансовите институции отпускат до 100 % от исканата сума при доказан доход. Ако вашите месечни доходи не са доказани, то ще получите максимум 80 % от стойността на имота. Заповядайте на mini и намерете подходящата информация за необходимият ви кредит без поръчител!

Видове ипотечни кредити
Към началото