Фирми за бързи кредити

кредити- заемиИнтересувате ли се какви фирми за бързи кредити предлагат изгодни заеми?

В продължение на няколко години бързият онлайн кредит, предлаган от небанкови финансови организации, стана много популярен. Това се дължи главно на лекотата и бързината, с които може да се получи този вид кредит. Всичко, от което се нуждае клиентът, е да избере желаната сума, да попълни онлайн заявка и да изчака отговора. Малко след като кредитът бъде одобрен, средствата се превеждат директно в сметката му и той може да се наслади на парите.

Кредитът, предлаган от кредитна компания, има няколко предимства. Кредитните организации, които са небанкови финансови институции, функционират легитимно въз основа на лиценз получен от БНБ (Българската Народна Банка) и те са също толкова стриктно наблюдавани от нея, колкото и банките. Следователно няма опасност да се направи рискован бърз онлайн заем!

Освен това онлайн заемите предлагат редица предимства като:

– Имате 0% лихва за първия заем (тази лихва се предлага от някои от най-уважаваните фирми на пазара).

– Получавате парите бързо, през повечето време в същия ден или дори по всяко време. В случай, че теглите втори заем от същата институция, ще бъдете изненадани колко бързо ще получите парите по сметката си!

– Може да кандидатствате за заем от всяко устройство, което има достъп до интернет. Това е много практично, особено когато се намирате в населено място, от което нямате лесен достъп до банка или офис.

– Получавате заем само с копие на личната си карта и извлечение по акаунт.

– Получавате парите директно в сметката и можете да ги използвате наведнъж. Отделна сметка не се създава, както при банковите заеми и можете просто да ги изтеглите от съответната сметка.

– Не е нужно да оставяте залог, както в случая с банковите заеми или ипотеките.

– Имате гъвкавост по отношение на изплащането на заема, като през повечето време имате възможност да удължите датата на падежа, без риск да бъдете докладвани в ЦКР (това удължаване се извършва на базата на комисионна).

 

Фирми за бързи кредити
Към началото