Условия за кредит

кредити- заемиБързи кредити условия

Когато кандидатствате за бърз онлайн заем, получавате бързи пари, защото фирмите имат минимални изисквания.

  • Трябва да сте пълнолетен, т.е. над 18 години;
  • Трябва да сте български гражданин или да имате постоянно местожителство в България.

Имайте предвид, че има изключения от минималната възраст за отпускане на заеми. Има фирми, които предоставят заеми на хора на възраст над 21-23 години. Добре известно е, че младите хора нямат добре балансирано финансово поведение, така че кредитните компании се опитват да минимизират рисковете, като налагат възрастови ограничения за отпускане на заемите.

Документи

За да получите бърз онлайн заем, ви трябват минимум документи:

– Копие на личната карта (с добро и ясно изображение);

– Извлечение по сметка от банката, което може да се получи лесно и бързо от онлайн банковата сметка. Извлечението по сметката трябва да е за поне един месец, за предпочитане е да е месецът преди месеца, в който е направено искането.

Както копието на личната карта, така и извлечението по акаунта ще бъдат изпратени до кредитния доставчик. Процесът е възможно най-лесен и бърз. Получавате парите веднага и целият процес протича онлайн, без да се налага да ходите никъде.

 

Предимства на бързите онлайн заеми

Когато сте във финансова безизходица, времето е най-ценното нещо за вас. Когато става въпрос за проблеми, които трябва да бъдат решени бързо, небанковото онлайн кредитиране може да бъде оптималното решение за вас. Вярно е, че можете да вземете и назаем от роднини или познати, но не винаги е приятно да се впускате в обяснения за заетите пари. Затова ви представяме някои предимства на бързите небанкови заеми:

– Можете да получите заем с 0% лихва.

– Получавате парите си, независимо къде се намирате, било то в дома или в офиса.

– Кандидатствате лесно и бързо от всяко устройство, което има достъп до интернет и ви позволява да сърфирате в мрежата.

– Трябва да представите само два документа – копие на личната си карта и извлечение от акаунт, нищо повече!

– Получавате парите директно в сметката си след няколко минути или часове! Може да получите парите много бързо, защото финансовите институции понякога превеждат парите ви от същата банка, в която имате сметка.

– Спестявате време, защото не е нужно да пътувате до физически офиси, да се редите по опашки и да чакате по гишета, за да кандидатствате, както при банките.

 

Условия за кредит
Към началото