Лесни кредити

Как да намерим най-лесен кредит от банка или небанкова компания за кредити

кредити- заемиИскате ли да знаете как да изберете най-удобния и най-лесен кредит? По-долу ще ви представим цялата информация, от която се нуждаете, от лихвените проценти, практикувани на пазара, до критериите, на които фирмите обръщат внимание, преди да отпуснат заем.
Понякога оставате без пари в грешния момент и се питате какво можете да направите. Можете да вземете назаем от приятел, да вземете банков заем или онлайн кредит от фирма. Е, не всеки обича да взема назаем от приятели и да им дава обяснения, банките все още не са най-доброто решение, когато става въпрос за спешен случай. Ето защо бързият онлайн заем може да бъде най-доброто решение за вас.

 

Предимствата на лесните бързи заеми

В случай на бърз и лесен онлайн заем, вие получавате парите, без да излизате от дома и без да се редите по опашки и без да чакате по гишета.
Получавате парите в точното време и не чакате одобрение няколко дни, както в случая с банките.
Можете да направите заявка с минимум документи, лична карта и извлечение от акаунт.
В случай на небанков заем, вие получавате парите, без да предоставяте поръчител или залог, както е при банките
Някои небанкови финансови институции предлагат първия заем с 0% лихва, което е предимство за клиента, като в този случай клиентът връща същата сума, която е заел (в случай на забавено погасяване).В случай че заемът не бъде изплатен навреме, в повечето случаи датата на падежа на заема може да бъде удължена.

Недостатъци на лесния бърз заем

Подобно на другите финансови продукти, лесния бърз кредит има няколко недостатъка.
Сумите, отпускани онлайн, обикновено са по-малки от сумите, отпуснати от банките за потребителски заеми, също така срокът за изплащане на този срок на заема обикновено е по-кратък.

Не забравяйте, че винаги може да заемете и лесен кредит от банка. Както при банковите заеми, някои заявления могат да бъдат отказани по различни причини. Най-честата причина е лошата кредитна история в ЦКР (но това не е правило).

 

Лесни кредити
Към началото