Кредит онлайн за 5 минути

Търсите кредит онлайн за 5 -15  минути с бърз отговор!

кредити- заемиПри кредитните компании, които оперират на кредитния пазар у нас в наши дни, получавате парите с минимум документи. Необходими са ви само копие от лична карта и извлечение по сметка, за да получите парите.

За да получите бърз онлайн заем трябва да отговаряте само на две условия:
• Да бъдете над 18 години;
• Да сте гражданин или жител на България.

За да бъде заявката ви пълна, ви е необходимо копие или сканиране на личната ви карта (важно е изображението да е ясно, кака че да се виждат добре текстът и снимката).
Също така, имате нужда от банково извлечение за последния месец, но трябва да бъде за целия месец. В някои случаи може да бъдете помолени за извлечение за последните 3 месеца.
Този тип кредит има няколко особености, като например минимална възраст. Често се случва хората на възраст под 21-23 години да не са одобрени. Младите хора са категория с висок риск от невъзстановяване на разходите, поради което някои институции предпочитат да избягват такива клиенти.

Максимална сума за отпускане на бърз кредит  за 5 минути

Друга особеност е свързана с максималната сума, която можете да вземете назаем. Обикновено фирмите не предлагат повече от 5000 лева, а някои могат да предложат по-малка сума на хора, които нямат кредитна история. В зависимост от това от която фирма кандидатствате и какъв е графика й може да получите кредит 24 часа в същия или още на другия ден.
Ако фирмата е гъвкава и кандидатствате във време, в което има служител, който да разгледа заявката ви, онлайн кредитът се отпуска изключително бързо. Този вид кредит за 1 час е предназначен за разрешаване на финансова извънредна ситуация, която възниква непредвидено и обикновено се погасява от първата ви заплата. Следователно предоставените суми трябва да покриват нуждата от пари в повечето ситуации.

Съвет: Никога не бива да вземате назаем, ако нямате истинска спешност, независимо дали говорим за банков или небанков заем. Заемът е добър, ако го вземете, за да го инвестирате в нещо, да създадете нещо. Но вземането на заем за нов телевизор или нов смартфон изглежда повече като прищявка.

 

 

Кредит онлайн за 5 минути
Към началото