Кредит за 1 месец

кредити- заемиТрябва ви кредит за 1 месец?

Често се случва да останете без пари, докато получите заплатата или пенсията ви. През този период обаче може да възникне спешна ситуация, която трябва да бъде разрешена. Имате най-големи шансове да получите спешен заем за 1 месец само с лична карта, ако сте на поне 18 години, имате валидна лична карта и доход от постоянен източник.

В момента в България много небанкови дружества отпускат кредити за срок от един месец. Ако някои небанкови финансови институции могат да поискат доказателство за заплата, други са доволни само от копие на лична карта. Тъй като този кредит е с малък срок, то неговия лихвен процент няма да бъде висок. Имайте предвид, че ако може да предоставите документ за заплата, лихвата ви ще бъде по-малка. Това се дължи и на факта, че клиент, който няма под ръка документ, доказващ месечен доход, е изложен на висока степен на риск по отношение на изплащането на заема.

Днес ще видим заедно кои са кредитните компании, които предлагат спешни заеми само с лична карта за срок от един месец. Те се отпускат направо на вашата банкова сметка без дори да се налага да ходите да взимате парите от физически офис.

Кандидатствайте от уюта на дома си от компютъра или телефона си, без никакви документи. Необходими са ви само данните от личната карта, за да изпратите сканирано копие от нея.

Ако нямате банкова сметка, по която да ви бъде преведена необходимата сума, тогава можете да получите спешен заем за срок от 1 месец от касите на Изи Пей или от гише на физически офис на фирмата. Отидете до най-близкия офис на кредитора и вземете парите в брой веднага след одобрението му.

Целият процес по кандидатстване, одобрение и отпускане на парите отнема от един  максимум до няколко дни. Това е така, защото фирмите знаят какво означава терминът „спешен случай“ и се отнасят към финансовия процес възможно най-бързо.

Кредит за 1 месец
Към началото