Кредит за покупка на автомобил

Кандидатстване за кредит покупка на автомобил

Как да получите заем за кола? Има няколко възможности. Можете да подадете заявление за отпускането му на:

  • банков клон.
  • дилър шоурум – можете да използвате тази опция, като финансирате покупката на автомобил в банка, свързана с вносителя на конкретна марка автомобили.
  • комисионна за автомобил.

Онлайн заем? Можете да кандидатствате за кредит за кола онлайн за 15 минути. В този случай имате време (например 60 дни), за да намерите най-доброто превозно средство за вас и да изпълните други формалности (включително доставка на фактура до банката и установяване на сигурност).

Колко бързо можете да получите заем за кола?

Заем за кола, за разлика от външния вид, можете да получите бързо. Решението за кредит може да бъде взето дори след няколко минути.

След като получи положително решение за кредит, клиентът трябва да пререгистрира превозното средство, да го застрахова по отношение на променлив ток и да назначи mBank. От момента на подписване на договора до изплащането на заема, клиентът има 30 дни да го направи.

кредити- заеми

Онлайн заем за автомобил е предложение, адресирано до клиенти на mBank, за които е налице специално предложение. Специалната оферта е предложение за избран заем, изготвен индивидуално за редовни клиенти, базиран на взаимоотношения с банката, възможно да се получи без излишни формалности.

При онлайн заем за кола клиентът, след като получи парите от заема, купува превозното средство и установява сигурност. При този заем средното време от подаване на заявлението до издаване на решение е 40 минути.

Заем за кола на Toyota Bank

Toyota Bank финансира закупуването на нови и употребявани автомобили Toyota. Заемите се отпускат в магазини с тази марка. Процедурата, свързана с отпускането на заема, не отнема повече от 1 час. След като изберете колата, попълвате заявление за заем със съветник (това не отнема повече от 5 минути), представяте документа си за самоличност и финансовите документи и след час получавате решение за заем.

Изгоден кредит за кола

Както показва информацията от банките, които предоставят заеми за автомобили (както универсални, така и автобанки), в повечето случаи можете бързо да получите заем за кола. Почти веднага. Процедурите няма да ви отнемат повече от час. Ако успеете бързо да се регистрирате и застраховате автомобила си, ще можете да му се насладите за нула време.

Кредит за покупка на автомобил
Към началото