Кредит до заплата без лихва

Търсите бърз кредит до заплата без лихва / 0% лихва

Кредити и заеми онлайнВ живота на всеки от нас може да възникнат различни ситуации, които да ви принудят да заемате пари. Понякога е добре да вземете заем – по собствена свободна воля. Проверете кога си струва да го направите.

Банките и кредитните компании не са благотворителни институции и не дават нищо безплатно. Трябва да сте наясно с това и винаги да подхождате към всички видове промоции с безплатни кредити и 0% вноски с повишено внимание. Разбира се, има ситуации, когато такива решения всъщност се предлагат без допълнителни разходи. Но тези разходи могат да бъдат скрити извън самия финансов продукт, например в цената на стоките, които купувате на вноски.

 

Нулева лихва, нулева комисионна… нулеви спестявания?

Когато вземете заем, го изплащате по-късно с лихва. Вие поемате разходите за управление на такъв заем, а понякога и за застраховка, която се налага да се плати предварително. Ето защо, ако имате възможност да изтеглите кредит без лихва, няма смисъл да мислите за кредит на вноски. Може да изтеглите изгоден заем, ако наистина той е с 0% оскъпяване. Такива заеми с промоционална лихва от 0% и без комисионна за отпускане съществуват и се отпускат на хора с добра кредитна история, които получават заем за първи път. В този случай заемът е безплатен – това означава, че когато сумирате всички вноски, накрая ще дължите точно толкова, колкото сте получили.

При промоционалните първи кредити с 0% лихва всъщност има и недостатъци. Например, защото не можете да договаряте цената и срока, както при обикновените бързи кредити. Тук таванът е около 1000 – 1500 лева, а погасителният период не е много дълъг. Разбира се, ако това ви устройва, безлихвения заем ви осигурява достъп до средства веднага и то безплатно.

Има още един проблем с безплатните заеми – те се появяват в офертите само на някои небанкови дружества. Добра идея е да отидете да пазарувате там, където оборудването, от което се нуждаете, струва по-малко. Затова преди да вземете решение за безплатен заем в състояние на еуфория, проверете дали избраният от вас продукт, не се предлага на по-ниска цена, например в някой онлайн магазин (в такива магазини също се предлагат разпродажби, намаления и ликвидации, така че нищо не губите). Сравнете и вземете информирано решение. Бързо ще разберете дали е по-добре да пазарувате, като  вземете заем с 0% лихва от един или друг магазин.

 

Пари назаем до заплата

Ако нямате пари , опцията с кредит с 0% лихва е много добър изход от ситуацията. В противен случай, може да отложите покупката, ако е възможно. Не забравяйте, че оборудването бързо губи своята стойност, особено когато негов нов модел се появи в магазина. Може би след няколко месеца ще можете да го купите по-евтино. Обмислете тази опция. Понякога си струва да се въздържате от покупка (като същевременно отлагате във времето и пестите малко пари).

Кредит до заплата без лихва
Към началото