Кредитни компании

Кредитни компании за бързи кредити

заплата без лихваВ България съществуват редица кредитни компании, които предлагат бързи кредитни оферти онлайн. Бързият кредит от тези фирми има няколко предимства пред банковия кредит, които ще разгледаме в тази публикация.

Преди всичко можете да получите парите си само за 10 минути след като кандидатствате онлайн или някой от клоновете на фирмата, от която искате да изтеглите заем.

Получавате фиксирана лихва за целия период на кредита, която не се променя с течение на времето (тя е валидна за негарантирани краткосрочни заеми).

Можете да получите парите, без да напускате дома или офиса си. Можете да се отпуснете удобно на дивана и да направите онлайн заявка директно от вашия компютър, таблет или телефон и да получите парите автоматично в сметката си.

В случай на бърз кредит ще получите парите си въз основа на лична карта и извлечение по сметка. Това е много лесно, защото може да направите извлечението за банковата си сметка чрез системата за онлайн банкиране.

Получавайки пари директно в банковата си сметка, можете да я използвате по всяко време, дори ако сте били в чужбина! Ако имате карта, можете да пазарувате и от онлайн магазините.

Нови кредитни компании

В случай, че ви бъде отказан кредит, може да помислите за залог, който можете да предложите на кредитната компания в замяна на парите. В случай, че кандидатствате от небанково дружество, вече няма да имате нужда от залог. Ще получите парите само на базата на вашата лична карта и доказателство за доход.

Ако изплатите заема навреме и сте редовен във внасянето на вноските, фирмите могат да предложат различни оферти, като промоционални оферти с постоянен лихвен процент!

Бързият заем от кредитна компания има и своите недостатъци. Този вид кредит носи по-висок лихвен процент от този, предлаган от банките. Високата цена на този финансов продукт се обяснява с факта, че той се предоставя без никаква гаранция.

Кредитни компании

 

 

Кредитни компании
Към началото