Кредити без поръчители

Бързи кредити без поръчители

кредити- заемиБързият заем без поръчители е подобен на потребителския заем, предлаган от банките, но се предлага от небанкови финансови институции и процесът на отпускане на заеми се различава леко от този на банките. В случай на бърз онлайн кредит без поръчители, трябва да попълните заявление за онлайн кредит и ще имате парите директно в сметката си. Много е удобно, особено когато имате спешна нужда от пари.

В случай на заеми, предлагани онлайн, процесът на одобрение и предлагане на пари може да отнеме от 30 минути до един ден. Обикновено получавате парите в същия ден, в който кандидатствате онлайн. Също така е добре да знаете, че онлайн заемите са толкова сигурни, колкото и потребителските заеми, предлагани от банките. Онлайн заемите обикновено имат фиксиран лихвен процент, който не се променя. Дейността на лицензираните кредитни компании, които оперират на кредитния пазар у нас, е строго регулирана от БНБ (Българската Народна Банка).

 

Условия

Минималните критерии за допустимост, необходими за бърз кредит без поръчители, са следните:

  • Възрастта на кандидата трябва да бъде над 18 години;
  • Кандидатът трябва да е физическо лице с постоянно местожителство у нас.

 

Документи

За да получите бърз онлайн заем без поръчители, ще ви е необходимо следното:

  • Лична карта (копие с ясно изображение, което ще бъде приложено към онлайн приложението);
  • Извлечение по сметка (обикновено се изисква извлечение за последния месец, но може да се изиска и за последните три месеца).

 

Съвет: За да получите отговор възможно най-бързо, уверете се, че всички данни във формуляра са попълнени правилно. Що се отнася до снимката на личната карта, тя трябва да е много ясна, т.е. да се виждат добре всички цифри, букви и снимката. В случай на извлечение по сметка, най-добре е да я изпратите в PDF формат, който можете да изтеглите с опцията онлайн банкиране. Често се случва извлечения от акаунти да се снимат и информацията на снимката да е неясна, което забавя процеса.

Кредити без поръчители
Към началото