Бързи кредити онлайн само с лична карта

Бързи заеми само срещу лична карта

Бързи кредити онлайн само с лична картаБързите заеми по интернет само с документ за самоличност са безопасни и с ниски лихви. Единственият им недостатък е свързан с факта, че при тях се отпускат малки суми. Тяхната дейност е регулирана от БНБ и те не могат да оперират с депозити и карти. Нека не забравяме, че фирмите за бързи кредити не са банкови финансови институции, не се сливат с външен капитал, не работят с големи парични обеми и се самоуправляват в известна степен. При отпускане на малки количества парични средства, рисковете със сигурност са малки.

 

Независимо дали говорим за банкови или за небанкови финансови институции, исканията за бързи кредити само с актуален документ за самоличност са свързани с предимства и недостатъци. Освен, че имате известни права, когато теглите бързи заеми, вие поемате и редица отговорности. Спешните нужди се третират като нещо, което не търпи отлагане и изисква бърза и ефективна реакция от страна на заемодателите.

Когато имате неотложна нужда от средства, не приемайте първата оферта!

Трябва да се обърне голямо внимание на подробностите, свързани с офертата за заем. Кредитните компании могат да ви помогнат, като решат проблема ви в краткосрочен план, но могат да създадат други проблеми в дългосрочен план.

Влошаването на вашия кредитен рейтинг в ЦКР не е за предпочитане нито за вас, нито за кредиторите. Ако имате добра кредитна история, плащате навреме лихвите си, запознат сте с финансовите продукти, изпълнявате добросъвестно задълженията си, извършвате плащанията си ефективно и навреме, тогава можете сериозно да помислите за достъп и до други заеми в бъдеще. Същевременно, ако не знаете много за кредитните продукти като цяло, не сте били подлагани на кредитни ситуации с месечни или седмични задължения за плащане и не сте запознати с тях, ви съветваме, да не кандидатствате за бърз заем само с лична карта, защото това няма да ви донесе полза, нито ще бъде в интерес на кредитора.

 

 

Бързи кредити онлайн само с лична карта
Към началото