Бързи кредити без обезпечение

Необезпечени кредити

кредити- заемиТърсите ли бързи онлайн кредити без обезпечение? На първо място, трябва да се спомене, че личната карта ще ви е необходима. В тази статия ще обясним особеностите на този вид заеми и ще ви разкажем за кредитните компании, които имат изгодни кредитни предложения без обезпечение.

Предимства

Предимствата на бързия необезпечен заем са:

  • Вие избирате как да получавате парите – онлайн, от офис или от касите на Изи Пей!
  • Получавате парите въз основа на минимум документи.
  • Можете да попълните заявлението онлайн, без да ходите никъде.
  • Получавате парите без да оставяте залог.
  • Можете да удължите датата на падежа, ако не успеете да върнете парите навреме.
  • Можете да получите първия заем с 0% лихва (някои фирми предлагат тази оферта, за да привлекат нови клиенти).

 

Недостатъци

Хората, които влизат в рисковата зона като например хората с лошо цкр, с ниска кредитоспособност или без трудов договор, могат да се възползват от по-малки суми или да получат отказ. Позоваваме се особено на възрастовата категория 18-21 години.

В някои случаи заявленията могат да бъдат отказани по различни причини

 

Какви са лихвените проценти на бързите необезпечени заеми?

Добре е да знаете, че има разлика между заем, предложен от банка, и заем, предложен от фирма. Основната разлика е степента на риск от непогасяване на задължението от потребителя, който финансовата институция поема. Ако в случая с банките степента на риска е по-ниска (тъй като те са много рестриктивни по отношение на оценката), в случая на фирмите, рискът е по-висок. И от тук идва разликата между банковите лихви и тези, предлагани от компаниите. В случай на фирма лихвените проценти са по-високи, покривайки степента на риск, която те поемат.

И така, изяснихме разликата между лихвените проценти. Сега нека видим как да изберем по-изгоден необезпечен заем. На първо място, бъдете внимателни с ГПР, дори ако финансова институция ви предлага по-ниска лихва, има голяма вероятност ГПР да бъде много по-висок. Това е така, защото ГПР е сумата, която включва всички лихви, такси и комисионни, свързани със заема.

Правилото е следното: колкото по-ниска е стойността (числото) на ГПР – толкова по-добра е офертата за кредит!

Бързи кредити без обезпечение
Към началото