Безлихвени кредити

кредити- заемиБезлихвените кредити и заеми се получават сред подписване на споразумение за кредит със заемодателя, който ви е одобрил за подобен финансов ангажимент. Кредит с 0 лихва се отпуска на нови клиенти, които теглят за първи път заем от кредиторите, които отпускат такива оферти с промоционални условия.

Безплатните кредити са изгодна опция за създаване на добра кредитна история, която ще ви бъде полезна при теглене на заем в бъдеще. Дори само няколко първи безлихвени кредита от различни кредитни фирми ще ви помогнат да получите разрешение за потребителски или ипотечен кредит с по-сериозна сума от фирма или банка в определен момент от живота ви.

Предназначение на първите безлихвени бързи кредити

Тези услуги са от групата на бързите кредити, но са с промоционални условия. Те се отпускат за купуване на електроуреди, техника, авточасти, мебели, плащане на сметки и т.н.

Икономическият интерес за кредитните организации е нулев, но целта им се изразява в това да разширят своя потребителски кръг и да спечелят повече нови клиенти. Те разчитат на това, че следващия път, когато хората, възползвали се от този промоционален кредит, имат нужда от спешни пари на заем, ще кандидатстват именно от тях.

Кредитите без лихва се погасяват като се връщат наведнъж или на вноски точно толкова, колкото сте получили. Когато ви бъде отпуснат кредит без лихва за 1 000 рена и го погасите на пет вноски, то всяка вноска следва да бъде 200 лева, тоест няма лихви, такси, комисионни или други допълнителни разходи.

За какво да внимавате?

Когато избирате предложение е добре да вземете предвид ГПР и да се информирате предварително за всички общи политики и условия, свързани с регламента по отпускане на кредити от конкретния кредитор. Проучете внимателно погасителния план, като разгледате и прикачените файлове. Следвайки клаузите на договора, може да се уверите дали ГПР на вашия първи безплатен заем ще бъде наистина 0%. Бързите безлихвени кредити са от категорията безлихвен кредит до заплата, предоставят се за около 30 дни и сумите обикновено са до 500 лева, но понякога може да се получи и безлихвен кредит до 1000 лв.

Безлихвени кредити
Към началото