Колко могат да бъдат „бързи“ кредитите

Кризата се задълбочава и нуждата от бързи кредити се увеличава право пропорционално на намаляването на парите в брой. През последните три години лавинообразно нарасна броят на фирмите, предлагащи заеми срещу лична карта.

След като преди няколко години законът забрани на заложните къщи да приемат ипотека на недвижимо имущество поради зачестилите измами, в сектора относително за кратко време се ориентираха към по-масовите дребни потребителски заеми.

Непрекъснато нарастващата цена на златото на международните пазари и неговата лесна и светкавична ликвидност също до голяма степен катализираха разрастването и дори своеобразния разцвет на този бранш. Златото е предпочитаният и преобладаващ залог в заложните къщи за сметка на по-несигурната скъпа електроника и битова техника.

В извън банковия сектор особено внимание заслужават финансовите компании с доказано име като Mini, които предлагат бързи кредити онлайн на хора с постоянна работа, а понякога и само с подкрепата на гаранти.

Обикновено отпусканите суми са за спешни нужди от порядъка до 1000 лева, но при подходящо обезпечение стигат до 30 000. Този вид бърз заем се радва на широка популярност именно поради липсата на бумащина и изключително кратките срокове за реализация на сделката, които са буквално несравними и с най- ускорените процедури по отпускане на банков кредит.

За ваша сигурност, когато решите да прибегнете до услугите на такива фирми, е важно да проверите легитимността им, както и много внимателно да четете абзаците, написани с дребен шрифт в текста на договора, който ви предлагат да подпишете. Най-лесно е да ползвате регистрация в онлaйн платформата – mini. Там ще намерите най-точни съвети как да получите вашият онлайн кредит без възможни спънки и капани..

Колко могат да бъдат „бързи“ кредитите
Към началото