Бързите кредити стават все по-известни

Искаме да ви споделим един много интересен факт – хората все по-често се обръщат към небанкови институции, за да търсят временно спасение в тежка ситуация. Тук говорим за задълбочилата се финансова криза, от която не се знае въобще кога ще излезем. Този факт е много страшен, защото хората и без друго нямат много средства, а сега са на ръба на оцеляването и се налага да търсят спасение именно в тези небанкови институции от типа на Parite.bg, които по много голяма вероятност биха им отпуснали малък онлайн кредит за кратък период. За тези от вас, които не са добре запознати с тази сфера ще кажем, че дялът на бързите кредити нараства неимоверно много през последните години, а това е така поради ред причини.

 

Първата от потребяването на тези кредити до заплата е фактът, че те нямат кой знае какви процедури по одобрение, всичко е от лесно по-лесно и от бързо по-бързо. Кредити срещу лична карта са много желани защото можете да разберете дали ще получите парите до час след като сте попитали и те си дали данните в оналйан платформата на финансовата органзиация като www.parite.bg. Е, ако има по-бързи пари на заем от това здраве му кажи и всичко това само срещу една лична карта, без да се лутате и да чакате със седмици и на края нищо! Тънкостта на работата на тези компании е, че всичко се проверява, а в процес на одобрението, реално служител от фирмата проверява в Централния кредитен регистър дали сте вземали преди заеми, как сте си плащали вноските, дали сте закъснявали – общо взето да сте били лоялен кандидат. От всичките тези критерии се определя дали да ви бъде отпуснат желаният кредит срещу лична карта, ако покривате критериите няма как да се разминете с парите – ще имате всичко, което ви трябва.

Възловите моменти са човек да научи от какво точно има нужда, да му бъде обяснен всеки един риск, лихвата, разплащането, вноските и редица други неща. Не бива да забравяте, че редовните кредитодатели – тези, които познавате искат от вас само лична карта, внимавайте да не се забъркате с фирми, които искат от вас да заложите нещо ценно за вас. Доверявайте се само на проверени компании, такива които няма как да ви излъжат, с другите наподобяващи ги рискът е голям. Свършете си работата без да се притеснявате, но не забравяте и в никакъв случай не бъркайте банката с не банковата институция, при тях не всичко е толкова розово за колкото го представят. Съветът ни е да внимавате, за да не се опарите. Примерите с измамните реклами за банките са безброй, като се започне, че дават кредити също само срещу лична карта, че са бързи, с минимални лихви – всичко това е само по рекламите – действителността е коренно различна, защото банките не могат да си позволят да дадат кредит без да са сигурни, че ще бъде изплатен.

Не на последно място трябва да кажем, че банките доста по-често режат своите клиенти, а небанковите институции са много по-добре предразположени към клиентите си и искат те да са добре. За още по-лесен бърз заем онлайн трябва да знаете, че вече можете да го направите и чрез интернет – това вече се казва високоскоростен кредит онлайн, само с попълването на няколко прости въпроса – години, дата на издаване на личната карта и други подобни.

Бързите кредити стават все по-известни
Към началото